Piejura logo krasains

✆ 63 123 306               @ piejura@tukums.lv

Ļauj vaļu iztēlei un no otrreiz izmantotajiem materiāliem radi rallija mašīnu!

Ja esi izdomas bagāts un vēlies izbaudīt īstu piedzīvojumu – profesionāļa vadībā izbraukt ar rallija ekipāžu, tad piedalies  radošo darbu konkursā „Mana rallija mašīna FIA pasaules rallija čempionātā”! Līdz 17. jūnijam iesniedz vērtēšanai savu veikumu, kas izstrādāts, izmantojot dažādus otrreiz pārstrādājamos materiālus, un varbūt tieši tu savu vasaru iekrāsosi ar neaizmirstamām emocijām.

Radošo darbu konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no 5. līdz 9. klasei, lai, liekot lietā savu izdomu, no otrreiz lietojamiem materiāliem radītu FIA pasaules rallija automašīnu. Radošajam lidojumam nav robežu, vari izgatavot atsevišķu automašīnas modeli vai arī to integrēt jau konkrētā trases posmā (vēlams, Talsos vai Talsu novadā). Būtiska nozīme ir radošajā darbā izmantotajiem materiāliem: ilgtspējīga un pārdomāta resursu izmantošana ir mūsdienu nepieciešamība.

Darbus var iesniegt līdz 17. jūnijam, sūtot vairākas labas izšķirtspējas fotogrāfijas, kur paveiktais darbs labi saredzams no dažādiem leņķiem, uz info@talsi.lv. Ikvienam dalībniekam jābūt gatavam, ja tas būs nepieciešams, darbu atrādīt arī klātienē vai izstādīt kopīgā izstādē.

Konkursa galvenā balva ir brauciens ar „Tet Rally Latvia” SIA „RA EVENTS” organizētu ekipāžu, savukārt veicināšanas balvas nodrošinās Talsu novada pašvaldība, SIA „RA EVENTS” un SIA „Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība „Piejūra””.

Konkursa „Mana rallija mašīna FIA pasaules rallija čempionātā” nolikums pieejams ŠEIT.

  1. gads Latvijas autosporta vēsturē būs ļoti nozīmīgs: 18. – 21. jūlijā pirmo reizi Latvijā notiks FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posms (ar ātrumposmiem Tukuma, Talsu, Kuldīgas, Dienvidkurzemes novados un Liepājā). 19. jūlijā Talsu pilsētas ātrumposms būs no Gravas ielas (pie Talsu tirgus), caur Pilsētas laukumu un gar brīvdabas estrādi „Sauleskalns”. Tāpat skatītājiem būs iespēja vērot rallija ekipāžu meistarību Strazdes pagasta ātrumposmā.

Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv.

Konkursa dalībnieki –  Konkursā var piedalīties Talsu novada izglītības iestāžu audzēkņi no 5. līdz 9. klasei, kā arī Talsu novada interešu izglītības iestāžu audzēkņi, kuri apgūst pamatizglītību noteiktajās klasēs (turpmāk – Dalībnieks).

Inita Fedko
​Talsu novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītāja
Mob. tel.: 26663732
E – pasts: inita.fedko@talsi.lv

Skip to content